Възможността за разработване на продукти с по-дълъг срок на годност влияе положително върху разходите на производителя. Това обаче е предизвикателство по отношение на безопасността на храните и възможност за борба с хранителните отпадъци и насърчаване на устойчивостта. Всеки път, когато даден продукт се развали, той ще бъде изхвърлен заедно с опаковката, ге ...
Сидоренко Ингридиентс
Последни новини
Подсилването на фибри може да намали риска от сърдечни заболявания и диабет при 7 от 10 възрастни
01 февруари 2022 г. – Увеличаването на съдържанието на фибри в ежедневните храни, включително печени продукти, млечни продукти, супи, смутита и дресинги, ще позволи на 50% повече възрастни да получат препоръчителното дневно количество фибри в диетата си и ще намалят риска от сърдечни заболявания и диабет за по-голямата част от възрастните в Обединеното крал ...