Аромат и Вкус
Съвременните технологии за производство на храни, маркетингови подходи и най-вече вкусове, изискват добавяне на АРОМАТИ почти във всички хранителни продукти.

• Аромати – плодови, зеленчукови, ванилови, карамелови, шоколад – кафе – мляко, ядки, алкохолни, комбинирани и др.
• Плодове и сокове на прах, плодови концентрати, екстракти от плодове и билки, екстракти от чай,
• По вид – течни аромати и прахообразни аромати, гранулирани аромати, емулсии, плодови бази, масло-разтворими аромати, водо-разтворими аромати
• Аромати и натурални аромати.
Сидоренко Ингридиентс ще ви предложи точния аромат за вашия продукт, който да се съчетае със суровините ви, да е съобразен с производствените ви възможности, и да е ВКУСЕН.